Komende clubactiviteiten

Geen evenementen

Forum info

Op het forum van de VFROC treffen leden van de club en overige VFR-bezitters elkaar. Kennis van en over de VFR is hier te vinden, hulp kan gevraagd worden o.a. bij het oplossen van problemen, aan- of verkoop van de VFR en alle daarmee samenhangende accessoires.

Samen oprijden naar de startplaats van door de Club georganiseerde toertochten wordt grotendeels hier afgesproken.

Er worden Sleuteldagen georganiseerd waar de meer ervaren sleutelaar de beginner helpt of gezamenlijk een moeilijke klus wordt getackled.

Spontane ritten worden afgesproken via het Forum en daarover wordt uiteraard nagepraat. De MRONE (Monthly Ride Out of the North East) gaat maandelijks op stap met wie in het noordoosten van Nederland mee wil rijden.

Buiten bovenstaande gebeurt er nog veel meer op het Forum, het is ook DE plaats om bij te kletsen met je motormaten als de afstand voor een bak koffie met kletspraatje te groot is.

Voor het meepraten op het Forum is een korte introductie van wie je bent noodzakelijk. Dat kan in het forum "Even voorstellen". Daarna volgt automatisch opwaardering naar Forumlid, krijg je meer fora te zien en ben je vrij te posten in de voor jou toegankelijke fora.

Ben je naast forumlid ook Lid van de VFROC meldt dat dan, onder opgave van je Clublidmaatschapsnummer, aan de Forumbeheerder. Deze waardeert je status op naar "Lid VFROC" en daardoor krijg je toegang tot het voor Clubleden toegankelijke deel van het Forum.

e-Boekhouden.nl

Laatste wijzigingen

Agenda 2020 ingevoerd en de bestuurssamenstelling aangepast